Isnin, 14 Mac 2016

WHATSAPP BOLEH MENGGANTIKAN GMAIL PADA MASA AKAN DATANG


Penambahbaikan Whatsapp untuk iOS  telah membawa beberapa ciri-ciri yang sangat menarik untuk pengguna. WhatsApp dasarnya mengeluarkan lima ciri-ciri baru untuk aplikasi mesej.

Selain media, pengguna kini boleh berkongsi dokumen dan fail PDF menggunakan aplikasi pihak ketiga seperti Google Docs, iCloud dan Dropbox.
  • Peningkatan ini juga membuat aplikasi yang lebih disesuaikan, dengan pilihan lebih luas untuk menukar latar belakang chat.
  • Pemaju juga mendakwa telah bertambah baik reka bentuk untuk melayari foto dan video dalam versi baru.
  • Salah satu naik taraf yang paling menarik adalah keupayaan untuk mengezum dalam video semasa mereka bermain.
  • Selain ciri-ciri ini, WhatsApp juga tetap isu sebelumnya app mengambil ruang yang terlalu banyak pada iPhone.

Pengguna Android masih belum menerima naik taraf ini, tetapi mereka boleh mengaksesnya pada versi beta daripada kemas kini di Google Play.


Sekarang, jika anda memberikan pemikiran, apakah yang anda menggunakan e-mel untuk WhatsApp anda tidak boleh melakukannya lagi. Anda kini boleh berkongsi dokumen dan imej, anda boleh mendapatkan sumber kandungan yang disimpan pada 'cloud' anda. Anda boleh menyiarkan mesej kepada berbilang kenalan, bukan mel kumpulan anda boleh menghantar maklumat mengenai sembang kumpulan.

Walaupun anda tidak boleh menghantar Salinan Karbon Blind (BCC) di WhatsApp, anda masih boleh sentiasa menggunakan tembakan skrin, yang kebanyakan kita telah lakukan.
Selain itu, bagi orang-orang yang mengakses mel pada komputer / komputer riba untuk ketepatan dan kecepatan, terdapat WhatsApp Web untuk anda.

Oleh itu, ia adalah selamat untuk mengambil alih, yang akhirnya, ia adalah mungkin bahawa WhatsApp Messenger hanya boleh mengambil alih perkhidmatan e-mel. Walaupun kita diprogramkan untuk mempercayai e-mel untuk menjadi mod lebih formal komunikasi, tidak ada sebab mengapa WhatsApp tidak dapat menggantikannya.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan